Trainingsadvies rechtspringen

Trainingsadvies rechtspringenAls je jezelf al hebt onderwezen over het onderwerp dat verband houdt met training voor verticaal springen, heb je waarschijnlijk ingezien dat de meeste informatie wordt herhaald.

Veel mensen, artikelen, video’s en trainingsprogramma’s zullen je vertellen om het beste te eten, gewichten op te heffen en wat plyometrische oefeningen te doen om je verticale te vergroten.

Goed, ik ga je een paar adviezen geven die je een boost zullen geven en je zullen helpen je doelen voor rechte sprong sneller te bereiken.

Volg een trainingsprogramma voor rechtspringen

Sommige atleten proberen zelf een heleboel oefeningen en verwachten in de paar weken een 40 inch verticaal te hebben, maar dat is niet de slimste manier om je verticaal te vergroten.

Ik raad een persoon aan om een ​​beproefde verticale sprongoefening te volgen in een van de volgende vormen: een e-book over verticale sprongtraining, trainingsplan, videotraining, cursus in mp3-formaat, training op dvd, apparatuur voor verticale sprongtraining, of huur een expert in.

Een persoon kan ook uw eigen rechte trainingsroutine maken en samen aanpassingen maken. Ik zou iemand aanraden om dit te doen nadat je een bewezen verticaal sprongcoachingsprogramma hebt gevolgd en het systeem gedurende ten minste 3 maanden hebt doorlopen.

Als u meer dan 3 maanden een verticale sprongoefening volgt en u krijgt geen resultaten, daarna is er iets mis en moet u enkele aanpassingen maken.

Gebruik de juiste vorm tijdens het uitvoeren van oefeningen

Elke oefening die u doet, moet worden gedaan met een perfecte vorm en maximale inspanning. In het geval dat u uw trainingen niet significant afneemt of u verslapt tijdens uw eigen training, zal dit in uw eigen resultaten te zien zijn.

Raak gemotiveerd / geïnspireerd om te trainen. Bekijk enkele video’s met hoogtepunten op YouTube, blader door een boek of denk na over je eigen “waarom”.

Als je gemotiveerd bent om te oefenen, heb je van nature de neiging om met meer focus en kracht te werken.

Geloof en doorzettingsvermogen

Twijfel niet aan jezelf en twijfel niet aan wat je doet.

Als je investeert in het bevestigde trainingsprogramma voor verticale sprong, doe dan de specifieke trainingen en word er niet psychologisch over.

Het is normaal dat u snelle resultaten nodig heeft en het is organisch om tijdens de reis naar succes twijfelachtig te zijn, maar u moet de twijfel overwinnen.

Geloof dat iemand je doel zal bereiken.

Stel jezelf voor met een verticale sprong van 40 inch en visualiseer het atletische vermogen dat een persoon zal hebben als je eenmaal je eigen doel hebt bereikt.

Volhard en stop niet voordat u krijgt wat u wilt.

Plaats het allemaal samen

1. Besteed in een bewezen verticaal sprong-trainingsysteem

2. Zorg ervoor dat u de specifieke trainingen serieus neemt, en doe de oefeningen met de juiste vorm en kracht.

een paar. Geloof in het trainingsprogramma en geloof dat wat u uitvoert functies heeft.

4. Niet starten, stoppen en opnieuw starten. Blijf consistent en blijf je houden aan een bewezen verticaal trainingsprogramma totdat je je doelen bereikt. Pas uw verticale trainingsroutine aan omdat u vorderingen maakt en / of het goed vindt.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *