Precies hoe u uw verticale sprong kunt vergroten, samen met plyometrische oefeningen

Wat zijn plyometrie?

Plyometrische oefeningen worden gebruikt om in korte tijdsintervallen optimale kracht in uw spieren uit te oefenen.

Het doel kan zijn om zowel snelheid als kracht te vergroten. De beste manier om de specifieke combinatie van snelheid en kracht te beschrijven, is door het “explosie” te noemen.

Als ik echt aan een explosie denk, geloof ik aan iets dat snel gebeurt en dat het luid en krachtig is. Explosies zijn niets om mee te spelen, en als je een explosie ervaart, kan een persoon niet anders dan verbaasd staren.

Dus als je je verticale sprong wilt verhogen, moet je explosiever worden. Wanneer je springt, zouden mensen versteld moeten staan ​​van hoe snel en krachtig je van de vloer komt.

Oefeningen zoals gewone squats, lunges, push-ups en sit-ups zijn geweldige lichaamsgewichtoefeningen, maar het zijn niet de meest effectieve trainingen voor het ontwikkelen van reactieve, snelle spiertrekkingen.

Plyometrics daarentegen kunnen letterlijk worden gebruikt om je een freak van de natuur te maken.

Precies waarom zou u plyometrische oefeningen moeten gebruiken?

Plyometrische training is gunstig voor elke sporter die meer fit en / of explosiever wil zijn.

Als je bereid bent om consequent plyometrics te gaan doen, kun je jezelf letterlijk veranderen van een gemiddelde Joe in een atletische freak.

Plyometrische trainingen kunnen voor iedereen werken. Het maakt niet uit of jij de man bent die niet kan springen om zijn leven te redden of zelfs de man met een natuurlijk door God gegeven atletisch vermogen; u zult profiteren van plyometrische oefeningen.

Op een gegeven moment dachten mensen dat atletisch gedrag mogelijk iets was waarmee je was geboren of zelfs niet had. Gelukkig kan dat niet waar zijn. Atletiek kan worden gecreëerd. Je kunt je verticale sprong vergroten en een geweldige atleet worden, simpelweg omdat je maar bereid bent om de nodige oefeningen consequent en continu uit te voeren.

Wat zijn enkele effectieve plyometrische trainingen?

Enkele van de meest effectieve plyometrische oefeningen zijn squatsprongen, plooien, dieptesprongen en eenbenige maximale hoogtesprongen.

Er zijn veel plyometrische trainingen om uit te kiezen, maar u hoeft zich alleen maar te concentreren op het gebruik van de weinige en dan kunt u andere opnemen zodra uw lichaam is gebruikt voor dezelfde oefeningen.

Hoe gebruik je Plyometrics om je van boven naar beneden te vergroten?

Als u serieus bent over het vergroten van uw eigen verticale sprong, moet u nu al weten dat u plyometrics in uw trainingen moet integreren.

Om het meeste uit uw plyometrische oefeningen te halen, moet u plyometrie combineren met krachttraining. Een persoon wil je spieren versterken samen met de krachttraining, en vervolgens je spieren leren om snel en reactief te zijn met de plyometrische oefeningen.

Zodra je de twee combineert, heb je een winnende formule om je eigen verticale sprong te vergroten.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *