Precies hoe u het juiste paar kiest met betrekking tot basketbalschoenen

Wat hebben Jordan, Coleman, Adidas, Reebok en Under Armour gemeen?

Ze bieden allemaal een nieuwe variëteit aan basketbalschoenen om uit te kiezen. Dit maakt het kiezen van het juiste paar basketbalschoenen een stuk moeilijker dan het zou moeten zijn.

Er zijn zoveel verschillende modellen, kleuren, vormen en maten.

Dus ik ga gewoon wat tips geven om je te kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte hockeyschoen voor “jou”.

Ga voor gemak en comfort

Als je moet kiezen tussen uiterlijk en comfort, ga dan altijd voor comfort.

Toen ik op de Grote School zat, koos ik uiterlijk boven comfort, omdat ik de schoen die ik wilde niet in mijn maat kon vinden (die 13 was je vijf in U. S. Mens).

Dat leek een grote vergissing, want mijn tenen zouden erg pijnlijk zijn na het basketballen en het zou pijnlijk zijn om te snijden en snelle bewegingen te maken op het basketbalveld.

Het uiterlijk van de schoen zal een persoon laten denken dat je het ongemak kunt wegnemen. Als je prioriteit geeft aan het uiterlijk van de typische schoen, kan het zijn dat je het comfort vermindert om typisch de aantrekkelijkere schoen te hebben.

Houd er rekening mee dat u de schoen na een tijdje niet meer zo aantrekkelijk zult vinden als toen u de normale aankoop deed, en dat het ongemak duidelijker zal worden.

Enkel ondersteuning

Enkeltrauma’s zijn een veel voorkomende blessure die alleen hockeyers oplopen.

Om terugkerende enkelblessures te voorkomen, moet u investeren in basketbalschoenen die een goede ondersteuning van de achtervoet bieden. Ik raad halfhoge en hoge schoenen aan.

Lage schoenen zijn geweldig bedoeld voor diegenen die snel willen bewegen en licht op hun tenen willen zijn, maar je zult de enkelsteun moeten opgeven.

Als u besluit lage schoenen te kunnen dragen, maar u heeft een geschiedenis van enkeltrauma’s, dan raden mijn partner en ik u aan om een ​​lage enkelbrace aan te schaffen voor extra hulp bij de achtervoet.

Ziet eruit

Je moet je huidige schoenen altijd eerst kiezen op basis van comfort en ondersteuning van de achtervoet, en daarna op uiterlijk.

Een individu wil de schoen kiezen die er het beste uitziet voor “jou”. Maak je geen zorgen meer over het kiezen van de schoen waarvan andere mensen zeggen dat deze er goed uitziet. Aan het einde van de werkdag wil iemand blij zijn met je huidige aankoop.

Als je schoenen koopt die bedoeld zijn voor je basketbalteam, raad ik iemand aan om een ​​schoen te kiezen die typisch dezelfde kleur heeft als je teamhoed, of je kunt gewoon een volledig zwarte schoen gebruiken of misschien een nieuwe, volledig witte schoen.

Andere tips

Kies een schoen met een geweldige extender. Een individu wil niet uitglijden of zelfs glijden op het basketbalveld, zorg er daarom voor dat je een nieuwe sneaker kiest met een goede grip.

Kies een nieuwe sneaker van een respectabel merk. Enkele van de gevestigde merken die onlangs al tientallen jaren geweldige basketbalschoenen maken, zijn Jordan, Nike, Adidas, Reebok, Chat en Under Armour.

Kies een nieuwe sneaker die duurzaam is. Het laatste dat u wilt doen, is een schoen bestellen die u maar een maand of misschien een paar maanden kunt dragen. Investeer in een schoen die je tijdens de hockeyperiode kan ondersteunen.

Zorg ervoor dat de schoen goed past en dat uw voeten ruimte hebben om te kunnen ademen. Als je moet helpen een keuze te maken tussen een beetje klein op de maattabel of misschien een nieuw beetje groot op de maattabel, ga dan voor het laatste. Een nieuwe schoen met een grotere maat zal veel gemakkelijker zijn om in te spelen dan een schoen die te strak en ongemakkelijk is.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *