Precies hoe het voelt om je eerste dunk mee te gooien

Je begrijpt niet langer hoe geweldig het was om mijn eerste dunk neer te gooien. Ik voelde me als mijn partner en ik won een miljoen dollar. In het geval dat je eraan werkt om een ​​basketbal te dunken, beloof ik een persoon dat wanneer je welk doel bereikt, het de moeite waard zal zijn.

Hard werken versus talent

Bedoeld voor mij, was het weggooien van mijn eerste dunk een van de beste dingen die er ooit in mijn leven zijn gebeurd.

Precies waarom?

De reden hiervoor is voornamelijk omdat ik een soort basketbal wilde dompelen sinds ik ongeveer 5 jaar oud was en mijn partner en ik heb dat doel eindelijk bereikt als ik 15 was.

Als mijn partner en ik natuurlijk in staat zouden zijn geweest om te dompelen, zou het de laatste tijd niet zo’n groot probleem zijn geweest, hoewel ik eigenlijk mijn verticale sprong moest verhogen door regelmatig en aanhoudend verticaal springen. Ik heb meer dan honderd dollar uitgegeven aan producten die beweerden me te helpen groeien door simpelweg verticaal te springen tot 50 inch breed.

De meeste van die producten adviseerden me om gewichten te heffen, hoewel ik geen toegang had om naar een sportschool te kunnen, dus ik kon de programma’s nauwelijks goed gebruiken en zelfs echt zien of de routines echt werken.

Ik werd bovendien tegengehouden door sexy jumper. Ik had een ontsteking in mijn persoonlijke patellapees en het is verwond om plyometrische oefeningen te doen, waarvan vele als jump squats, dieptevoortgangen en zelfs regelmatige squats soms lastig waren.

Hoe dan ook, ik drukte me door de pijn heen en ik gooide mijn persoonlijke eerste duik aan het einde van mijn eerstejaarsjaar.

Is de maandelijkse / jaarlijkse verplichting dat zeker waard?

Als je echt je eerste soak wilt kunnen weggooien, moet je de situatie analyseren. Als je de rand van een basketbalring van 10 tenen niet kunt oppakken of op zijn minst kunt aanraken, dan heb je vrijwel zeker maanden, zo niet decennia van training te gaan om op een consistente basis te beginnen met dunken.

In het geval dat u nu de zijkant kunt pakken of op zijn minst de rand kunt aanraken, kunt u uw eerste week in drie maanden of minder gooien, met de juiste training en zelfs werkethiek.

Aan het einde van de dag maakt het niet uit hoe lang het kan duren. Het kostte me 10 decennia om mijn doel te bereiken en zelfs het was de moeite waard om vol te houden.

Ik geef toe dat er tijden zijn geweest dat ik mijn partner en ik van nature begaafd waren met een verbazingwekkende sprong van boven naar beneden en er waren momenten dat ik eraan dacht dat ik niet zo moeilijk hoefde te opereren om mijn persoonlijke verticale springen.

Maar zoals mijn partner en ik al zeiden, aan het einde van de dag was het het meest de moeite waard.

Het is aanzienlijk meer lonend om iets te verkrijgen wetende dat je het hebt verworven om ervoor te kunnen werken in vergelijking met de manier waarop het aan een persoon wordt overhandigd.

Overtuiging Consistente actie = goede resultaten

Als je een basketbal wilt laten weken, is dat helemaal aan jou.

Tenzij je bent begiftigd met geweldige genen, of misschien een door God gegeven talent, moet je het heft in eigen handen nemen.

Gevoel waarvan je een werkdag zult onderdompelen. Visualiseer dat u dompelt. Voer vervolgens alles uit wat nodig is om die visualisatie waar te maken.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *