Het nieuwe gouden huis van de Golden State Warriors

SAN FRANCISCO, CA – Aug. 26: The Golden State Warriors unveiled the inside of Chase Center, their new home in San Francisco, Calif., to the media on Monday, Aug. 26, 2019. (Karl Mondon/Bay Area News Group)

Soms moet je gewoon lachen. Er is een professioneel basketbalteam in de Verenigde Staten, de Golden State Warriors. En alles met de naam ‘gouden’, op basis van de waarschijnlijkheid, zou verwijzen naar San Francisco, de thuisbasis van dat gouden stukje architectuur. De Golden Gate Bridge.

Misschien ben je geïnteresseerd om te weten dat er nog een ander stuk architectuur gepland staat voor San Francisco dat allesbehalve goud is, hoewel sommige van deze structuren van goud zijn gemaakt. En het is een structuur die alles te maken heeft met het basketbalteam van Golden State Warriors.

Je ziet dat er bouwtekeningen zijn vrijgegeven met het nieuwe basketbalstadion voor dit trotse team. Maar op de een of andere manier heeft iemand het schot op het ontwerp ernstig misleid. Het nieuwe stadion heeft de vorm van een toilet. Ja een toilet. Niet alles, slechts een deel ervan. Ik heb het over de zitting en het deksel. Iemand anders met gevoel voor humor suggereerde dat de arena met 18 duizend zitplaatsen beter geschikt zou zijn voor een ander basketbalteam, de Sacramento Kings, omdat het eruitziet als een troon.

De ontwerprelease stuurde sociale media ineen, zoals je zou verwachten.

Zelfs twee van de sterspelers van de Golden State Warriors deden mee. Guards Stephen Curry en Klay Thompson, staan ​​bekend als de Splash Brothers vanwege hun driepunts schietvermogen. Ze twitterden: wat is er mis met het Warriors arena-ontwerp? Natuurlijk, het ziet eruit als een toiletpot, maar ze hebben wel de Splash Brothers. Ha ha.

Nu zul je opmerken dat ik heb vermeden verwijzingen te maken naar doorgespoeld worden met succes, of dit is een hoop onzin of het ontwerp moet worden ingeblikt. Dat zijn clichés voor mensen zonder verbeeldingskracht.

Het management van Warriors verzekerde iedereen snel dat de tekeningen niet het eindproduct zouden zijn. Een woordvoerder van het team zei dat de club er vertrouwen in had dat wanneer het ontwerp verder wordt verfijnd en echt bij elkaar komt, mensen niet alleen zullen zien wat de Golden State Warriors proberen te bereiken, maar ook een mooiere weergave zullen zien. Ze zouden zeggen dat ze dat niet zouden doen. Vrij vertaald zegt hij dat we de architecten hebben dichtgesmeten en hen hebben verteld dat ze iets beters moeten bedenken op de ontwerpafdeling in plaats van een stadion dat eruitziet als een toilet.

Eerlijk gezegd koop ik hier niets van. Ik bedoel, hebben deze mensen geen ogen? Je zou wettelijk blind moeten zijn om niet te zien hoe het voorgestelde nieuwe stadionontwerp eruitziet zodra je de tekening zag. Het heeft de vorm van een toilet. Einde verhaal. Ik bedoel, je zou de ontwerpen niet vrijgeven voor openbare commentaar, alleen maar om belachelijk gemaakt te worden, toch? Ik denk dat het echt verontrustende aspect hiervan het feit is dat pas nadat mensen begonnen te wijzen op het verbluffend voor de hand liggende, besloot het management van Golden State Warriors te reageren op de manier die ze hebben gedaan door te proberen er een positieve draai aan te geven. Natuurlijk is ‘proberen’ het sleutelwoord.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *