3 of meer effectieve krachttrainingsoefeningen voor Basketbal

Er zijn veel verschillende oefeningen die een persoon kan doen om uw duurzaamheid te vergroten, maar er zijn er maar een paar die echt nodig zijn voor honkbalspelers.

Halterkrullen kunnen bijvoorbeeld geweldige oefeningen zijn om je beha’s op te bouwen, maar je biceps zijn niet erg waardevol op het basketbalveld.

Aan de andere kant zou een oefening zoals het zien van een squat een ongelooflijk effectieve oefening zijn voor basketbalspelers, omdat de oefening zich richt op de spiermassa van het onderlichaam die vaak wordt gebruikt in het basketbalspel.

Hier zijn dus drie effectieve krachttrainingsoefeningen waarvan u op het honkbalveld profiteert.

Hurken

De squat is een persoon van de meest elementaire oefeningen die voor de mens worden beschouwd, maar het is ook een van de meest nuttige trainingsroutines voor atleten zoals basketbalspelers, voetballers en volleyballers.

Een soort squat kan worden gedaan met of misschien zonder gewichten.

Als je laadt zonder gewichten, zou je gewoon naar beneden gaan met de schouderomtrek van je voeten uit elkaar en je knieƫn in een hoek van 90 graden buigen en vervolgens weer omhoog komen. Je kunt zoveel mogelijk herhalingen uitvoeren of misschien kun je het opsplitsen in sets.

Hetzelfde zou mogelijk worden gedaan voor een verzwaarde squat, behalve dat jij een halter met gewichten optilt. Vind uw maximale vetgehalte en trek er vervolgens ongeveer 40-50 gewicht van af totdat u de oefeningen met een geweldige vorm en met vertrouwen kunt uitvoeren. Dan kunt u het gewicht doorgaans wekelijks verhogen.

Leg Press

De knee press is een zeer effectieve, meer betaalbare lichaamsoefening zoals squats, behalve dat een persoon niets hoeft op te tillen met zijn armen, in plaats daarvan zul je gewicht gaan duwen met niets anders dan de benen.

De oefening zelf is ongelooflijk eenvoudig. Je gaat op de kniepersmachine en begint eenvoudig een bepaalde hoeveelheid vet te persen voor een bepaald aantal vertegenwoordigers en sets.

Bankdrukken

De tafelpers is een geweldige oefening om je bovenlichaam te trainen. Dat is een goed idee om de kracht van het bovenlichaam te produceren, aangezien u deze nodig zult hebben als u naar de mand rijdt, opstelt en gewoon fysiek in de verf krijgt.

Ga gescheurd op de bank liggen, laat het vet naar uw borst zakken zonder in wezen contact te maken met uw borst en druk dan het gewicht meestal omhoog, weg van uw borsten.

Dit zijn dus drie nuttige duurzaamheidstrainingsoefeningen die u kunt doen om uw prestaties op het honkbalveld te verbeteren. Deze oefeningen kun je het beste buiten het seizoen doen om conflicten met de oefensessies van je eigen coaches en overbelasting van je eigen spieren te voorkomen.

Als u besluit om deze oefeningen tijdens de golfbaltijd van het jaar uit te voeren, zorg er dan voor dat u alleen lichte sessies met lichte gewichten doet.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *