Resep: Sedap Cornflakes cokelat rasa melon

Resep Pilihan Terjamin dari Aneka Buah dan Sayuran yang Lezat.

Cornflakes cokelat rasa melon. Cornflakes coklat merupakan kudapan yang sedap dan bikin ketagih. Resepi cornflakes coklat sangat mudah dan senang. Cornflakes coklat biasanya dihidangkan pada hari raya.

Cornflakes cokelat rasa melon Kue Kering Cornflakes Coklat memang enak dan banyak disukai terutama oleh anak anak. Kue Cornflakes berbalut coklat leleh yang lezat ini ternyata juga sangat mudah dan sederhana cara membuatnya mirip seperti kue bola bola coklat yaitu dengan mencelupkan cornflake kedalam coklat. Resepi Cornflakes Coklat ini sangat mudah dan tidak memerlukan oven. Anda dapat memasak Cornflakes cokelat rasa melon mengunakan 4 Bahan dan 3 langkah-langkah. Ini adalah cara yang saya pilih untuk menggunakan resep .

Bahan-bahan Cornflakes cokelat rasa melon

  1. Anda membutuhkan 160 gr beberapa cokelat batang rasa melon.
  2. Anda membutuhkan secukupnya beberapa cornflakes.
  3. Anda membutuhkan secukupnya beberapa sprinkle.
  4. Anda membutuhkan secukupnya beberapa papercup.

Coklat putih Kepingan love Cara Membuat. Biskut Bebola Coklat Cornflakes Badam adalah resepi biskut raya moden dengan rasa cornflakes ranggup dan badam semestinya membuatkan mulut anda tak berhenti. Untuk dapatkan rasa coklat yang sedap,saya suka gunakan milk compoun coklat jenama Beryl. Kalau nak lebih rasa coklat,guna je dark compund.

Cornflakes cokelat rasa melon Petunjuk Memasak

  1. Siapkan bahan, cacah cokelat agar mudah mencair.
  2. Lelehkan cokelat dengan cara di tim, masukan cornflake aduk rata..
  3. Tuang adonan cornflake pada papercup kuranglebih 1 sendok teh, taburi sprinkle dan biarkan mengeras. simpan dalam toples.

Tips untuk dapatkan rasa resepi biskut conflakes coklat yang sedap adalah pastikan cairkan coklat mnggunakan kaedah double boil hingga coklat cair. 사업자정보확인. 호스팅서비스사업자 : (주)카카오. 이메일 : melon_info@kakaocorp.com. Sedap katanya kerana rangup dari cornflakes coklat dan juga lemak dari badam cincang. Resepi Biskut Cornflakes Coklat Badam adalah biskut paling senang sekali kerana tak perlu di bakar, cuma gaul cornflakes bersama badam,coklat cair dan taburkan dengan hiasan. Mungkin esok ita akan beli sejambangan. Biasa mak cu dia yg buatkan. tapi tahun ni tak balik Kelantan jadi maknya ni kenalah buat. baru siap dah habis.